Datum: Donderdag 6 augustus
Tijd: van 19:30 uur tot 01:00 uur
Locatie: Marktplein, Druten
Entree: voorverkoop € 10,=  Aan de kassa: € 15,= Muntenkassa: met pin en contant
Voorverkoop: Café de Gouden Leeuw Druten
Online tickets: Klik hier om nu je kaarten te kopen!

DAREDEVILS

Veel bezoekers stonden onlangs bij de Daredevils verbaasd te kijken: hoor je nu de zang van Nirvana over de muziek van The Final Countdown? Avicii vs Rick Astley? Met veel verrassingselementen en briljante wisselingen bouwt Daredevils overal een groot feest, waarbij de band tevens uitblinkt door looks & skills. De band speelt als de brandweer en kan daarbij vertrouwen op een grote muzikaliteit en ongeremd enthousiasme. Daredevils zal ook in Druten de sfeer op het Marktplein flink opjagen..

PETER BEENSE.

De carrière van Peter Beense ging de afgelopen jaren stap voor stap omhoog. Zijn eerste ‘echte’ concert in theater Carré was in een halve dag uitverkocht. Daarna volgden jaarlijkse concerten in de Heineken Music Hall, een spektakel waar zijn fans telkens naar uitkijken.
Het album ‘Een goede vriend’ zorgde voor veel televisie optredens. Niet alleen met de titelsong, maar ook met liedjes als ‘Fiësta’, ‘M’n kleine meid’ (speciaal voor zijn dochter geschreven) en het prachtige ‘Ik mis je zo’.

MAAN:

Maan is bekend geworden door in 2016 The voice of Holland te winnen, dat bleek een vliegende start van haar carrière! Zij is sindsdien niet meer uit de spotlights geweest. Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel gaat na The Voice of Holland verder bij o.a. het tv programma Beste Zangers waar ze een single van Kenny B coverde, tot optredens op festivals zoals De Vliegende Vrienden van Amstel en afgelopen juni nog Pinkpop en niet te vergeten het nummer “Hij is van Mij’ dat Maan opnam met Kriss Kross Amsterdam, Bizzy en Tabitha en dat 7 weken op nummer 1 in de hitlijsten heeft gestaan.  .

RENÉ SCHUURMANS:

René heeft in de loop van zijn succesvolle carrière een enorm repertoire opgebouwd met eigen singles die door heel het land luidkeels meegezongen worden. Deze “blonde god uit het zuiden” zoals hij snel na de start van zijn zangcarrière genoemd werd is inmiddels een gevestigde rot in het vak. Met zijn single “Laat De Zon In Je Hart” waarvoor hij een gouden plaat ontving heeft Rene Schuurmans zijn naam in de Nederlandse artiestenwereld goed gevestigd.

MICK EN HENK:

Mick en Henk, bekend van The Voice Senior, laten hun publiek  genieten van een zeer divers repertoire. Van easy-listening , lekker ontspannen, soul, pop of rock maken ze de avond tot een oergezellig feest. Henk en Mick hebben in de loop der jaren hun muzikale sporen verdiend in respectievelijk de Friendsband en The Sturgeons en zingen nu samen ‘songs from the glorieus fifties and sixties’ en hier en daar een nummertje met een knipoog naar de jaren tachtig.

DJ MIKE:

DJ Mike is een enthousiast allround DJ/ entertainer met een vlotte presentatie die we ondertussen ook allemaal kennen uit deze regio. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits. Van de 80’s & 90’s, House en Top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B. DJ Mike draait wat vrijwel iedereen wil horen op de Avond van Druten; tweede editie 2019 !

Kaarten voor de Avond van Druten zijn nu online verkrijgbaar!

Klik hier om nu je kaarten te kopen!