Donderdag 2 augustus 2018 was de 44e editie van de Dag van Druten. Het was een ontzettend mooie en warme dag! Iedereen die is geweest, dankjewel!

Dag van Druten heeft weer een bomvol programma voor u in elkaar gezet! De braderie in het centrum bestaat uit bijna 150 kramen vol met spullen en lekkernijen. Na de entree van €3,- (kinderen tot 12 jaar gratis) zijn alle attracties vrij toegankelijk.

Voor zowel de kleine kinderen als voor de tieners is er veel vermaak, terwijl pa en ma op de terrassen kunnen genieten van een hapje en een drankje. Op het pleintje voor bij de blokker wachten er dieren om geknuffeld of bereden te worden en op de grote markt staan allerlei attracties opgesteld.

Overdag wordt er muziek verzorgd door DJ Mike voor bij de kerk. Het wordt genieten dit jaar op 2 augustus: De dag van Druten.

Raboplein:

Gehele complete kinderboerderij en pony rijden. 

Marktplein:

Basejump – Hindernisbaan – Klimvulkaan – Bungee-Jump – Kinderpaleis – Giro Space – Draaibus – Jumping Balls – Kindersmink/air Brush tattoo – Ballonnenclown. 

Praktische info:

Overdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kassa’s open vanaf 09.00 uur. Entree is €3,-. Dit geldt NIET voor de Avond van Druten. Voor meer info over de Avond van Druten, klik hier!

EHBO bevindt zich op de markt in Druten.