Datum: donderdag 3 augustus

Entree: 3 euro (gratis entree t/m 12 jaar)

  • Grote braderie
  • Straattheater
  • Heel veel attracties op het marktplein
  • Kinderband in de middag op horecaplein
  • Bands: Wallstreet – Baby Blue Band en DJ Mike

 

Dagprogramma: 

De 43ste editie Dag van Druten heeft weer een extra vol programma. De braderie in het centrum bestaat uit bijna 160 kramen vol spullen en lekkernijen. De entree is 3euro (kinderen tot 12 jaar gratis) maar daarvoor heb je dus een grote braderie en zijn alle attracties vrij toegankelijk. Voor zowel de kleine kinderen als voor de tieners is er veel vermaak.

Voor kinderen die houden van actie, dieren, schminken of gewoon een rustig ritje in de draaimolen is het een perfecte dag uit. Als ouders kun je lekker op het terras genieten van verschillende straattheater, waaronder de percussie groep met Braziliaanse danseressen.

Op het horecaplein is vanaf 13:00 uur vollop muziek met in de middag de speciale Kinderband! Dansen, zingen en springen staat in het teken van deze band. Kom jij ook?

Kortom, dit programma zorgt dat het dit jaar weer genieten wordt op 3 augustus: de Dag van Druten!

Raboplein:

Geheel complete kinderboerderij en pony rijden

 

 

 

 

Horecaplein:

Kinderband

Coverband Wallstreet

DJ Mike

Marktplein:

Base Jump – diverse draaimolens – Klimvuurtoren – Lasergamen – Bungee trampoline – Draaibus – Space Bikes – Klimwand – Kindersmink – Springkussen met ballenbak het Kinderpaleis – Ballonnenclown – Hindernisbaan Western – Wakeboard – Airbrush Tattoo

Avondprogramma:

Voor het avondprogramma van de Dag van Druten zijn dit jaar 2 bands die de hoofdrol gaan spelen. De Coverband Wallstreet met een verfrissend repertoire en een eigen sausje.

Daarna hebben we zes muzikaal gedreven jongens waarbij stilstaan geen optie is. Baby Blue Band verovert in een razend tempo het live-circuit. Bekend van 7th Sunday, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Zwarte Cross en nog veel meer.

Samen met DJ Mike staan ze zeker garant voor een top-avond!

Aanvang: 16:30 uur: entree 3 euro